הסדנה למשפט ותיאטרון העלתה השנה עיבוד מקורי למחזה ״נוטות החסד״ מאת איסכילוס. המחזה הוא החלק השלישי והאחרון בטרילוגיית האורסטיאה, המתארת את חורבנה הטראגי של משפחה שלמה עקב שורת נקמות דם. החלק האחרון של הטרילוגיה פותח בבריחתו של אורסטס מאלות הנקמה המבקשות להרגו משום שרצח את אמו (קלייטמנסטרה) כנקמה על שהרגה את אביו (אגממנון). במקום להמשיך את הקו שהופיע במחזות הקודמים ולתאר את נקמת דם האם מידי בנה, מציג המחזה את המיתולוגיה של הקמת המשפט כחלופה לשלטונם של אלים ונקמות דם. סצינת השיא של המחזה, היא הרגע שבו המשפט תופס את מקומו והאיריניות, שעד כה היו אלות הנקמה, הופכות לאלות נוטות חסד הכפופות למשפט.
המחזה, שמצביע על החשיבות של מוסדות שיפוט איתנים ויציבים כתנאי להישרדות חברתית, מוסיף ושומר על הרלוונטיות שלו גם אלפיים וחמש מאות שנים לאחר שנכתב. האינטרפטציה שהציגו התלמידים, שנקראה ״נוטות החסד/ איך הרגתי את אמא שלי״, היא עיון-מחדש בנושא של הרג הורה כהגנה עצמית או הגנה על בן משפחה אחר מתוך מושגים של אשמה, נאמנות ואהבה.
ההצגה נחלה הצלחה רבה והוצגה שלוש פעמים – במקום הפעמיים הרגילות – בפני אולמות מלאים לחלוטין ובנוכחות בני משפחה, תלמידי הפקולטה, הנהלת הפקולטה, מורים והשותפים במשרד כהן וילצ׳יק ושות׳ הנותן חסות לסדנה.