אתר זה משתמש בקובצי Cookie כדי לעזור לנו להעניק לך את החוויה הטובה ביותר כשאתה מבקר באתר שלנו. על ידי המשך השימוש באתר זה, אתה מסכים לשימוש שלנו בעוגיות אלו.
בגיליון זה נבחן את תופעת עבריינות נוער ודרכי השיקום של הנערים והנערות, דרך עיניה של תלמידת הפקולטה, מור הרניק-בלום. מור, מסיימת שנה ג', משתפת אותנו בקשיים ובהצלחות שבעבודה עם "עברייני הנוער" באזור ירושלים.
היבטים משפטיים וחברתיים של זכויות להט"בים: תיאוריה ופרקטיקה -פרופ' צבי טריגר-
בפקולטה נלמד לראשונה השנה קורס שהוקדש לנושא זכויות להט"ב. פרופ' צבי טריגר, המעביר את הקורס, מספר מה מיוחד בו ומדוע לטעמו חשוב כל כך ללמוד את הנושא, במיוחד בתקופה מתוחה וסוערת, כמו זו.
פרופסור יובל שני, מסכם ארבע שנות "דיקנות" -מערכת הביטאון-
נפרדים מהדיקן: כולנו יודעים כבר שדיקן הפקולטה ב-4 השנים האחרונות, פרופסור יובל שני, עוזב את תפקידו. זו ההזדמנות שלכם לקרוא את מילות הסיכום שלו לתקופה זו - לפני ה"דרופ מייק" הסופי.
חילופי סטודנטים – הזדמנות לראות עולם -סופי קוסשוילי-
לומדים קשה הקיץ? חלמתם על חורף אירופי? רציתם קפיצה קטנה לאוסטרליה? או אולי שינוי אווירה במזרח הרחוק או בארה"ב? זה אפשרי, גם במהלך הלימודים! פרופסור גיא הרפז נותן לכם את כל המידע על תוכנית החילופים האיכותית של הפקולטה ופורט את כל הסיבות למה כדאי גם לכם להשתתף בה.
נשף משפטים - צמד המילים שהביא לכל כך הרבה שיח, המתנה, ציפייה, התרגשות ושמחה - אבל האם חשבתם פעם "אך נשף נולד"? הרמתם פעם אירוע ל-800 איש? ומה עם אירוע ל-800 חברים וחברות, תוך כדי לימודים ומבחנים? בואו לשמוע משאול פליידר איך בדיוק הוא ושאר החברים באגודה ארגנו לכם את #נשףמשפטים 2016